TÁMOGATÁSOK

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAKKAPOTT TÁMOGATÁSOK ADOTT TÁMOGATÁSOK

1%
 
- Köszönjük mindazoknak, akik 2016-ban 26.265 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére – gyerekeknek kézműves foglalkozás és rendezvény költségeire - használtuk fel.
 
- Köszönjük mindazoknak, akik 2014-ben 21.927 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére használtuk fel.
 
- Köszönjük mindazoknak, akik 2013-ban 20.828 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére használtuk fel.

- A Kézműves Alapítvány tisztelettel megköszöni mindazoknak, akik 2012-ben 16.679 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére használtuk fel. 

ADOMÁNYOK

-  Köszönjük Sarkadi Gyula és Sarkadi Gyuláné támogatását, melyet gyermek foglalkozásokhoz használtunk fel.

- Csepreghy Tamásné Piroska szűrrátét készítő míves munkáit - terítők, szettek, mellények, tarisznyák, könyvborítók, üvegöltöztető szűrök, könyvjelzők, poháralátétek, pénztárcák, zsebkendőtartók - adományozta a Kézműves Alapítványnak. Az adományt az alapítvány elnöke, Hunyadi Sándor és dr. Tar Károlyné kurátor vették át 2014. június 4-én. Köszönjük Csepreghy Tamásné nagylelkű támogatását.
 
- Köszönjük  ANDERLE LAJOSNÉ önzetlen támogatását, mellyel alkotóközösségek szakmai tevékenységéhez használtunk fel.

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM