NYITÓLAP

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK2014 június 23. hétfő
„ A szeretet az, amikor tesszük a jót.” TÁBOR HÁRMASHEGYEN
A Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület, a Kortárs Szalon Kulturális Alapítvány, a DMJV Gyermekvédelmi Intézménye és a Debrecen-Nagycsere-Halápi Református Egyházközség közösen szervez nyári tábort a Debrecen-Hármashegy Erdei Iskolában 30 erdélyi és 30 nagycsere-halápi tanyai gyermek számára.
A tábor célja, hogy a határon túli és a helyi gyermekek közvetlenül is megismerhessék hagyományainkat, és ez beépüljön értékrendjükbe, életükbe. Továbbá, hogy ezzel a közös táborral és rendezvénnyel is erősítsük a helyi fiatalokban a határon túli magyar kapcsolatok jelentőségét, a határon túli fiatalokban pedig a magyar identitásukat.
A programban többek között állatkerti séta, hortobágyi kirándulás, hármashegyi túra, élményfürdőzés, sport- és kézműves foglalkozások, színi tanoda szerepel.
A Kézműves Alapítvány gondoskodik a tábor kézműves foglalkozásairól, melyeket  Hutkai László bőrműves népi iparművész, Pálné Erdős Zsuzsanna kézműves oktató és Radics Zoltán mézeskalácsos mester tart  a gyerekeknek.
⇦ VISSZA

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM